dimecres, 7 de novembre del 2018


UN DIA A L'ESCOLA

 El primer que feim quan arriben infants i famílies a l'escola, és donar-los la benvinguda. Una entrada relaxada de les 9 a les 9:10. Cada nin-a s'asseu a l'estora i comparteixen les primeres experiències del dia amb els altres. Quan ja hi som tots, estam preparats per començar el bon dia. Passam llista, miram per la finestra per saber el temps que fa, assenyalam el dia que som avui, i si tenim alguna cosa per contar, ho verbalitzam a la mestra i als companys.

Després feim alguna activitat: experimentació, plàstica, tallers... Quan acabam, ens preparam per berenar. Els primers que acaben poden jugar una mica als racons de l'aula.. I a les 11:00 sortim al pati!!! Un espai molt gran on podem compartir molts de jocs amb infants d'altres classes. 

A continuació arriba el torn dels especialistes: música, anglès, valors, consciència fonològica, psicomotricitat,...

Quan acabam tenim la necessitat de moviment. Sortim una estoneta més al pati. És un esbarjo més tranquil ( ja que hi ha més pocs infants). I nins-es que durant l'altre pati estan una mica assustats ( perquè no coneixen les altres mestres i infants)... Ara és el seu moment per descobrir aquest nou espai. Gaudeixen de córrer i de la diversitat de jocs que ofereix el pati: balancins, castell, caseta, tobogán...

A continuació arriba el moment d'una activitat tranquil·la: conte, modelatge, capsa de les titelles...

Després d'una llarga jornada arriba el moment d'anar-se'n a casa. Cadaun amb un aprenentatge nou dins la seva motxil·la.



 clicau enllaços per veure més imatges



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada